«СНЄЖКА-УКРАЇНА» ОТРИМАЛА ВІДЗНАКУ ЯК СУМЛІННИЙ ПЛАТНИК ПОДАТКІВ ЛЬВІВЩИНИ ЗА 2023 РІК

ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» у своїй діяльності постійно дотримується вимог податкового законодавства України та сумлінно сплачує податки до бюджету. У жовтні 2024 року Товариство було нагороджене як переможець обласного туру всеукраїнського рейтингу.

Щорічно Асоціація платників податків України визначає рейтинг кращих і добросовісних платників податків. Організатори проводять захід у два тури. Спершу аналізують діяльність підприємств і їхню сумлінність у виконанні податкових зобов’язань на рівні областей та вибирають найвідповідальніших, які дотримуються усіх критеріїв сплати податків і зборів, у регіональному турі. За 2023 рік у Львівському обласному рейтингу було відзначено підприємства області як сумлінних платників податків, серед яких – компанію «СНЄЖКА-УКРАЇНА». Цю нагороду організатори вручають бізнес-структурам за значний внесок в економічний розвиток регіону через прозору й відповідальну фіскальну практику.

Перемога в обласному турі рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023» - це підтвердження зусиль усіх працівників ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» щодо підтримки економіки держави в складний
воєнний час, сумлінно перераховуючи податки.

Ірина Бучко Фінансовий директор ТзОВ "СНЄЖКА-УКРАЇНА""

Товариство у своїй діяльності повсякчас робить внесок в економіку України як на регіональному рівні, так і на уседержавному не лише шляхом створення робочих місць, інновацій, розвитку, але й шляхом значних податкових платежів і зборів. Компанія завжди допомагає місцевим громадам, в яких зосереджена її інфраструктура, підтримуючи заклади й установи соціальної сфери.

«Сумлінний платник податків» ̶ це визнання, що підкреслює й зміцнює позицію компанії як соціально відповідального виробника в Україні.