Кольоровий світ дитинства

logo-1 logo-1

Компанія «Снєжка-Україна» впродовж кількох років поспіль втілює у дитячих медичних установах усеукраїнську соціальну програму «Кольоровий світ дитинства», даруючи маленьким пацієнтам позитивний казковий мікроклімат. Основне завдання  проекту – допомогти в опорядженні приміщень відділень дитячих лікарень та оздобити їх ілюстраціями, які дозволяють забути маленьким пацієнтам про те, що вони перебувають на лікуванні. Для ефективної реалізації соціальної програми «Кольоровий світ дитинства» компанія  «Снєжка-Україна»  співпрацює з  професійними художниками, які розробляють ескізи малюнків, а згодом їх розписують на стінах. Відповідно для виконання барвистих ілюстрацій підприємство  «Снєжка-Україна» надає кольорові фарби й інші лакофарбові матеріали.

«Кольоровий світ дитинства»  мандрує Україною, його реалізовано у Львові, Новояворівську, Яворові, Луцьку, Тернополі, Рівному, Житомирі, Івано-Франківську, Сумах, Вінниці, Хмельницькому, Дрогобичі. У кожному медичному закладі створено індивідуальне середовище барвистих  композицій з унікальними казковими персонажами. 

Щоб долучитися до усеукраїнської соціальної програми «Кольоровий світ дитинства», потрібно надіслати заявку на участь у проєкті на електронку: halyna.danyliuk@sniezka.ua  

У заявці необхідно вказати  наступну інформацію:   

  • Довідку про лікарню та відділення, що пропонується для реалізації проекту.
  • Опис поточного стану відділення та специфікація (документ повинен містити дату останнього ремонту, опис стану приміщення, його призначення, стан підлоги та стін тощо).
  • Фотографії приміщення, що пропонується для проекту (кілька фото для відображення стану приміщення).
Ukraina-mapa1 Ukraina-mapa1