ТзОВ «Снєжка-Україна» – підприємство з багатолітньою історією та європейським досвідом

ТзОВ «Снєжка-Україна» відоме в Україні вже два десятки років, адже було створене як одне з підприємств міжнародної Групи «Śnieżka», яка за понад 40 років своєї діяльності в Східній Європі зуміла завоювати авторитет та довіру в споживачів та розширити свої виробничі потужності за межами Польщі.

Завод розташований у Західній Україні, у м. Яворів Львівської області. Вигідне географічне розташування Яворівського району, що межує з Польщею, відіграє важливу роль у розбудові й розвитку підприємства, яке побудоване за сучасними міжнародними стандартами. Сьогодні на заводі функціонують два цехи. В одному з них виготовляють водоемульсійні фарби, акрилові емалі, ґрунтувальні засоби, клеї, протигрибкові вироби та інші продукти, в іншому – сухі шпаклювальні гладі.

Для ефективної організації логістичних процесів та високих стандартів сервісу на підприємстві функціонує сучасний склад готової продукції, де зберігається продукція як українського, так і польського виробництва. Автоматизація процесів складського комплексу дозволяє якісно складувати, переміщати і безперебійно та успішно відвантажувати продукцію, дотримуючись термінів поставок її до клієнтів.

Важливу роль у виготовленні якісних та безпечних лакофарбових виробів відіграє функціонування  Лабораторії з контролю виробництва, яка перевіряє сировину, оцінюючи її якість, відповідність вимогам чинного санітарного законодавства України та сумісність із поточною рецептурою. Водночас лабораторія проводить різноманітні випробовування та аналізи готової продукції на відповідність технічним параметрам і показникам якості, які закладено в нормативній документації виробів.

«Снєжка-Україна» за багатолітню історію налагодила успішну співпрацю з бізнес-партнерами на засадах відкритості, взаємоповаги, довіри й професіоналізму. Це дало змогу вибудувати розгалужену мережу дистрибуції, завдяки якій продукція цієї компанії затребувана серед українських споживачів.

На підприємстві особлива увага приділена організації комфорту й безпеки робочих місць, створенню сприятливих умов праці персоналу та забезпеченню дотримання й виконання всіх вимог законодавства у сфері охорони праці. ТзОВ «Снєжка-Україна» постійно дбає про те, аби виробничі й офісні приміщення відповідали стандартам безпеки праці. Оскільки персонал для компанії «Снєжка-Україна» є його найбільшою цінністю та капіталом.