ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» ВІДЗНАЧЕНО ЯК АКТИВНОГО ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ УКРАЇНИ

Асоціація платників податків України з нагоди свого 25-ліття заснування нагородила Ювілейними подяками 25 найактивніших платників податків. До цього списку увійшла і компанія «Снєжка-Україна», яка у своїй діяльності відповідальна у сфері дотримання податкового законодавства.

Сьогодні багатьом підприємствам у важких умовах війни вдалося налагодити свою діяльність, серед таких компаній – ТзОВ «Снєжка-Україна», яка продовжує працювати у сфері лакофарбової промисловості. Компанія функціонує, виготовляючи продукцію, щоб забезпечити своїх клієнтів, а також дбає про добробут свого персоналу у такий нелегкий час для країни. Також товариство демонструє свою старанність і відповідальність у виконанні податкових зобов’язань, сплачуючи усі необхідні податкові платежі і збори. Тож Асоціація платників податків, беручи до уваги старанність та активність своїх партнерів у дотриманні фіскальної дисципліни, нагородила їх Ювілейними подяками «За плідну співпрацю, стабільні партнерські стосунки, активну громадянську позицію та популяризацію на власному прикладі ідеології добровільної сплати податків». Серед нагороджених – ТзОВ «Снєжка-Україна».

 

 

 

 

 

Для компанії «Снєжка-Україна» дотримання і виконання податкового законодавства є фундаментальним принципом, який є в основі нашої діяльності. У своїй роботі ми використовуємо найкращі досвід і практики у складанні фінансової звітності, що сприяють прозорості та відкритості нашого товариства. Водночас, вчасно сплачуючи податки і збори, наша компанія усвідомлює важливість та відповідальність щодо економічної стійкості України, і саме це засвідчує отримана нагорода.

Ірина Бучко Фінансовий директор ТзОВ "Снєжка-Україна"