«СНЄЖКА-УКРАЇНА» – УЧАСНИК ПРОГРАМИ «НАЦІОНАЛЬНИЙ КЕШБЕК»

Фарби, шпаклівки, ґрунтовки – усі ці та інші вироби для опорядження й ремонту інтер'єрів й фасадів, які виготовляє відомий виробник й один з лідерів на українському ринку лакофарбових матеріалів ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА», покупці мають можливість купувати у рамках проєкту «Національний кешбек» й отримати на спеціально відкриту банківську карточку компенсацію у розмірі 10% від вартості придбаних товарів.

Результати рейтингу ґрунтуються на доходах з урахуванням угод зі злиття та поглинання. У цьогорічному виданні, яке підбило підсумки за 2023 рік, загальний обсяг продажів усіх компаній, що увійшли до рейтингу, склав приблизно 28,1 мільярда євро, що на 4,8% більше, ніж у попередньому році. Група «Śnieżka»  ̶  єдина у рейтингу, що представляє як Польщу, так і регіон Центрально-Східної Європи, і посіла 25 місце. Консолідований результат від продажів продуктів, які враховували розробники рейтингу, в минулому році склав 178 мільйонів євро, у порівнянні з 158 мільйонами євро у 2022 році. Враховуючи темпи зростання продажів на 12,7%, це другий найвищий результат у рейтингу «Europe’s Top 25».

ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» схвально сприйняла ініціативу усеукраїнської програми «Національний кешбек», що спрямована на підтримку вітчизняного товаровиробника. Ми охоче зареєстрували свої продукти, які виготовляємо в Україні. Сподіваємося, що ця програма буде ефективним стимулом для нас як виробників, а також стане підтримкою для споживачів

Марек Павлусь Генеральний директор ТзОВ "СНЄЖКА-УКРАЇНА""

Варто наголосити, що програма «Національний кешбек» заохочує українців купувати товари, що виготовлені в Україні і зареєстровані у переліку проєкту, за які нараховувують й повертають компенсацію 10% від вартості.

До реєстру продуктів програми включено широкий асортимент виробів ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА», зокрема фінішні шпаклювальні гладі, фасадна, стартова шпаклівки, ґрунтувальні засоби, гіпсова штукатурка, що виготовлені під брендом Śnieżka ACRYL-PUTZ®, інтер’єрні й фасадні фарби ТМ Śnieżkа, латексна фарба для інтер’єрів ТМ MAGNAT, акрилові емалі Śnieżkа Supermal®, а також низка матеріалів для професійної системи утеплення будинків FOVEO TECH – усього 104 одиниці товарів. З докладнішим списком продуктів підприємства, які увійшли до переліку товарів українського виробництва й беруть участь у програмі «Національний кешбек», можна ознайомитися за посиланням https://madeinukraine.gov.ua/perelik-tovariv

Купити  перерахований асортимент продуктів, щоб отримати за них компенсацію, можна у зареєстрованих в програмі «Національного кешбеку» продавців, зокрема як у великих торгових мережах, так і у торгових закладах роздрібної торгівлі, і навіть в інтернет-магазинах. Торгові заклади, що стали учасниками програми є у переліку за вказаним лінком https://madeinukraine.gov.ua/perelik-prodavtsiv

Списки зареєстрованих українських товарів та закладів продажу щоразу оновлюються, відповідно кожен може відстежувати актуальний перелік, аби придбати необхідний товар українського виробника й згодом отримати кешбек.

Водночас зауважимо, що компанія «СНЄЖКА-УКРАЇНА» зареєстрована не тільки як виробник, але і внесена до переліку продавців, оскільки її вироби можна купити у фірмовому салоні «Śnieżka», що функціонує на території підприємства. І зазначимо, що покупці, які доєдналися до проєкту, вже отримують 10% кешбеку від вартості придбаних українських ЛФМ у  фірмовому салоні «Śnieżka», що у м. Яворові.

«Національний кешбек» впродовж кількох місяців стане привабливою програмою і матиме вигідні переваги для усіх категорій учасників: українських виробників, споживачів та торговельних закладів – а у сукупності дозволить зміцнити український виробничий сектор та покращити економічну ситуацію в Україні.

Ви ще не встигли доєднатися до проєкту? Заходьте у додаток «ДІЯ» і долучайтеся, відкриваючи віртуальну картку для нарахування кешбеку у мобільному застосунку банку, який залучений до програми. Наголосимо, що розрахунок за товари потрібно здійснювати лише у безготівковій формі за допомогою банківської карточки.

Водночас додамо, що кошти кешбеку можна використати на оплату комунальних, медичних  послуг, на спорт, кіно, здійснити розрахунки у закладах харчування й ін.  або витратити їх на донати для ЗСУ.

Програма діятиме з вересня по грудень 2024 року включно, а кошти кешбеку можна використати до 31 січня 2025 року.

Приєднуйтеся до програми, шукайте товари з позначкою «Національний кешбек» та будьте в тренді сучасних нововведень!