«СНЄЖКА-УКРАЇНА» УПРОВАДИЛА НОВИЙ КОРПОРАТИВНИЙ СЕРВІС

Група компаній «Śnieżka» динамічно розвивається й здійснює свою діяльність на багатьох закордонних ринках. Водночас Група управляє товариствами, що входять до її складу і працюють у різних країнах, тому ще торік упровадила новий корпоративний сервіс, який було створено для сучасних потреб ефективної комунікації з широким колом зовнішньої аудиторії.

Оскільки компанії Групи працюють за єдиними корпоративними стандартами, тому  ТзОВ «Снєжка-Україна» 2023 року  оновила і свій корпоративний сервіс, що оформлений за зразком корпоративної вебсторінки Групи.

Ефективна комунікація має вирішальне значення для успішної діяльності компанії «Снєжка-Україна», а також і для Групи в цілому. Це забезпечує послідовне інформування, сприяє  прозорості, довірі та взаємодії серед співробітників, клієнтів, зацікавлених сторін, громадськості та ЗМІ. Водночас успішна комунікація покращує процес прийняття рішень, підвищує продуктивність і зміцнює  репутацію компанії. Таким чином, упроваджений новий корпоративний сервіс ТзОВ «Снєжка-Україна» значно полегшить доступ до актуальної інформації про нашу компанію та Групу «Śnieżka».

 

Тішимося, що із впровадженням оновленого корпоративного сервісу «Снєжка-Україна», ми ще більше наближені до Групи «Śnieżka». Адже запуск нового сайту у символічний спосіб показує, що наше товариство у своїй щоденній діяльності реалізує спільні цілі та цінності, а також демонструє корпоративні активності компанії. Завдяки новому інтернетсервісу ми зможемо ще краще турбуватися про позитивний імідж нашої компанії та всієї Групи в Україні.

Марек Павлусь, генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна»

Опублікований контент на сервісі дозволяє ширше ознайомитися з діяльністю компанії «Снєжка-Україна» та Групи «Śnieżka» загалом. Сервіс об’єднує чотири розділи «Про нас», «Соціальна відповідальність», «Кар’єра», «Для ЗМІ».

Секція «Про нас» містить інформацію про діяльність компанії «Снєжка-Україна» на українському ринку ЛФМ та міжнародну практику Групи «Śnieżka». Вагоме місце відведено для висвітлення  місії, бачення та засад організаційних цінностей, які  мають

У підрозділі «Фінансова звітність» опубліковані  звіти  фінансових та операційних результатів діяльності за попередні роки.

У секції «Соціальна відповідальність» висвітлені проєкти компанії у рамках соціальної відповідальності бізнесу. Підрозділ «Кар’єра» скеровує відвідувачів на однойменну закладку, а на підсторінці «Для ЗМІ» відвідувачі легко можуть знайти новинки компанії, файли для завантаження та контакти товариства.

Отже, корпоративний сервіс – це інтернетплатформа, на якій будемо висвітлювати корпоративну інформацію та новинки.

важливе місце  для працівників компанії та широкого загалу. Адже  саме організаційні цінності формують корпоративну культуру та демонструють важливі засади й орієнтири, яких команда компаній Групи «Śnieżka» дотримується у своїй щоденній роботі.