«СНЄЖКА-УКРАЇНА» МОДЕРНІЗУВАЛА ВИРОБНИЧУ ЛІНІЮ ЦЕХУ ШПАКЛЮВАЛЬНИХ СУМІШЕЙ

Відомий виробник фарб і шпаклівок «Снєжка-Україна» працює на українському ринку 24 роки й постійно дбає про вдосконалення виробничих процесів, упроваджуючи інноваційні рішення для розвитку підприємства та задоволення потреб ринку. Одним із таких важливих кроків є осучаснення виробничої лінії з виготовлення сухих шпаклівок, яке відбулося на заводі нещодавно.

Упродовж двох тижнів на підприємстві кипіли роботи зі встановлення та монтажу комплексного високопродуктивного обладнання. Було змонтовано конвеєрну лінію, з використанням робота KAWASAKI для складання та палетування мішків шпаклівки, а також упроваджено автоматизовану систему стрейчування піддонів з готовою продукцією. Відтепер процес виготовлення шпаклівки відбувається автоматизовано – увесь спектр робіт виконують автоматичні пристрої. Працівники цеху лише беруть участь у технічному й операційному обслуговуванні лінії та підготовці матеріалів й організації внутрішньої логістики.

Комплексний проєкт з модернізації спільно реалізували спеціалісти Групи компаній «Śnieżka» та польське товариство «Zelkon».

 

 

 

Запуск сучасної автоматизованої лінії значно розширює виробничий потенціал й ефективність виготовлення шпаклівок та сприяє можливості гнучко і швидко реагувати на потреби ринку, позитивно впливати на поліпшення умов та безпеку праці робітників.

 

 

 

Отож технологічна модернізація лінії з виробництва сухих шпаклювальних сумішей – це не лише вимога часу і прагнення підприємства вдосконалювати виробничі процеси, а й постійний пошук безкомпромісного стандарту якості для забезпечення потреб клієнтів та партнерів.