Міжнародна виставка «Будівництво і архітектура-2008»

З 25-29 березня 2008 року у м.Києві проходила щорічна міжнародна виставка «Будівництво і архітектура-2008». "Снєжка-Україна" була учасником цього заходу. Участь у виставці дала нам чудову нагоду продемонструвати нашим споживачам нововведення у 2008 році щодо торгових марок Śnieżka та Magnat Style.

З 25-29 березня 2008 року у м.Києві проходила щорічна міжнародна виставка «Будівництво і архітектура-2008». “Снєжка-Україна” також взяла участь у заході. Відтак це дало нам чудову нагоду продемонструвати нашим споживачам нововведення у 2008 році щодо торгових марок Śnieżka та Magnat Style.

На виставці ми презентували нашим клієнтам та відвідувачам інноваційні рішення щодо удосконалення рецептури кількох виробів. Результатом співпраці АТ “ФФіЛ ” Śnieżka” з міжнародним науковим концерном DuPont.

Велику зацікавленість відвідувачів привернула презентація нової торгової марки Magnat Style. До її складу входять вироби, що дозволяють підкреслити індивідуальність інтер’єрів і в той же час надати їм неповторного характеру. Magnat Style – це 4 декоративні структури: Венеціанський штучний Мармур, Класичний Мармур, Венеціанська Глинка та Травертин.

Велику увагу відвідувачів привернув наш стенд, за який ми отримали від організаторів виставки «Будівництво і архітектура-2008» Диплом за найкращу презентацію нашої продукції. Щиро хочемо подякувати всім нашим клієнтам та споживачам, які під час виставки відвідали наш стенд.