КОМПАНІЯ СТАЛА ПОМІЧНИКОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

«Снєжка-Україна» як соціально відповідальна компанія постійно підтримує і взаємодії із місцевими громадами, беручи участь у суспільних ініціативах. Багато років поспіль у традиційний період святкувань Дня Миколая, компанія долучається до організації різних заходів для дітей, що відповідає елементам соціальної діяльності Групи «Śnieżka».

Цього року товариство підтримало щиру ініціативу Червоного Хреста України влаштувати для діточок внутрішньо переміщених сімей свято Миколая, які живуть у Яворівській громаді, і подарувати їм усмішки, радість, світло віри і надії, а також  тепло доброти і турботи. Таким чином, компанія допомогла святому Миколаю наповнити його велику торбину смачними цукерками.

У день свята діточки, які  через війну змушені були залишити свої рідні домівки у східних і південних областях України, мали змогу зануритися у магію традицій й обрядів Яворівщини, зустрівши Миколая і отримавши від нього солодкі пакунки, й водночас зарядитися позитивними емоціями.

 

 

 

 

 

Усвідомлюючи труднощі, які переживають внутрішньо переміщені сім’ї, покинувши свої оселі, ми відразу відгукнулися на пропозицію стати помічником святого Миколая і подарувати миті радості і щастя діточкам у день святкування. Адже компанія «Снєжка-Україна» відкрита до потреб нужденних верств населення, а особливо дітей, реалізуючи у своїй діяльності місію Групи «Śnieżka» та дотримуючись наших організаційних цінностей.

Галина Данилюк Менеджер з корпоративної комунікації ТзОВ "Снєжка-Україна"