КОМПАНІЮ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» ВІДЗНАЧЕНО ПОДЯКОЮ

ТзОВ «Снєжка-Україна» вручено подяку за сумлінну працю та значний внесок у розвиток підприємницького середовища Львівської області.

Незважаючи на складні обставини в умовах воєнного стану, українські підприємства докладають максимум зусиль для ефективної діяльності та значний вклад в економіку України. Бізнес-структури попри виклики, пов’язані з війною, навчилися адаптувати свою роботу до нових реалій, перелаштовувати логістичні шляхи, ефективно вирішувати різні проблеми щодо забезпечення стабільності виробничих процесів. І саме завдяки такому відповідальному підходу багатьом підприємствам вдалося вистояти й продовжити свою діяльність, сплачуючи податки

ТзОВ «Снєжка-Україна», відомий виробник лакофарбових матеріалів, що є одним з підприємств Групи компаній «Śnieżka» і працює на українському ринку уже 24 роки. Нині товариство активно провадить свою діяльність на економічному фронті, забезпечуючи свій персонал роботою та сумлінно виконуючи податкові зобов’язання перед державою.  Тож у вересні ТзОВ «Снєжка-Україна» увійшла до переліку підприємств Львівщини, що були відзначені Подякою Львівської ОДА.

 

 

 

 

 

Подяка, яку отримала «Снєжка-Україна», підкреслює її старання щодо підтримки економічної стабільності України і сприяння розвитку місцевих громад та України загалом. Адже ТзОВ «Снєжка-Україна» продовжує інтенсивно працювати та інвестувати у виробничі процеси задля економічного зростання України і її перемоги.

Ірина Бучко Фінансовий директор ТзОВ «Снєжка-Україна»