ГРУПА «ŚNIEŻKA» УВІЙШЛА В РЕЙТИНГ НАЙБІЛЬШИХ ВИРОБНИКІВ ЛАКОФАРБОВИХ МАТЕРІАЛІВ У СВІТІ

Група компаній «Śnieżka» вчергове зарекомендувала себе як один з найбільших світових виробників лакофарбових матеріалів за версією журналу «Coatings World». Цього року до списку потрапило 73 компанії. Кожна з них 2022 року досягла доходу не менше 100 млн доларів США.

У цьогорічному рейтингу «The 2023 Top Companies Report» «Śnieżka» посіла 59 місце і є єдиною компанією, що представляє Польщу. Досягнута позиція була визначена загальним доходом від продажів Групи, який, за підрахунками авторів рейтингу, склав 202 мільйони доларів США. У минулорічному списку журналу «Śnieżka»  обіймала 56 місце, також з доходом 202 млн доларів США

Рейтинг був складений журналом «Coatings World», що належить американській компанії «Rodman Media», який видається з 1996 року. Рейтинг базується на річному доході від продажів виробників лакофарбової продукції. До рейтингу потрапляють ті компанії галузі,  дохід від продажів яких становить 100 млн доларів США і більше. До переліку виробників ЛФМ включені компанії з усього світу.

«The 2023 Top Companies Report» – це вже другий рейтинг цього року, в якому Група «Śnieżka» входить до числа найбільших виробників у галузі.

Група також протягом багатьох років входить до числа 25 найбільших виробників лакофарбової продукції в Європі. Цей рейтинг готує журнал “European Coatings”. «Śnieżka» є єдиною компанією з Центрально-Східної Європи у ньому.