В Україні відкрито фірмовий салон-магазин «Śnieżka»

4 серпня 2014 року свої двері для відвідувачів гостинно відчинив фірмовий салон-магазин продукції Групи «Śnieżka», що розташований на території ТзОВ «Снєжка-Україна» у м. Яворові Львівської області, за адресою вул. Привокзальна, 1а.

Фірмовий салон приємно здивує своїх клієнтів широким асортиментом виробів ТМ Śnieżka, Acryl-Putz, Vidaron, FOVEO TECH, Magnat, OTTO farbe – це уся серія необхідних лакофарбових, декоративних  матеріалів для фарбування різних поверхонь всередині і назовні будівель, продукти для захисту, декорування і консервації деревини, оздоблення металевих виробів, а також системи утеплення приміщень.  Окрім продукції  Групи Śnieżka, покупці матимуть  можливість придбати у магазині якісні професійні інструменти для ремонту: ванночки для фарби, валики, пензлі, шпателі та інше.

У новому салоні можна скористатися послугами кольорувальної студії. Досвідчені фахівці у салоні допоможуть споживачам вибрати будь-які кольори з палітри NCS або RAL і затонувати  фарби у бажаний відтінок. Окрім цього, кожен клієнт має можливість за допомогою комп’ютерного обладнання «Віртуальний маляр»  підібрати найкращі поєднання барв для створення власного дизайну помешкання і наочно побачити, як виглядатимуть обрані кольори в інтер’єрі.

Працівники фірмового салону «Śnieżka» – фахові спеціалісти, що пройшли попереднє навчання безпосередньо на  підприємстві. Вони володіють повним багажем знань про характеристики матеріалів, їх особливості і застосування на практиці, тому продавці-консультанти з радістю нададуть вичерпні рекомендації і поради кожному покупцеві.
Відразу зауважимо, що ще один фірмовий салон «Śnieżka» працює у м. Костопіль Рівненської області. Магазини оформлені в єдиному корпоративному стилі групи «Sniezka» і відповідають високим стандартам сервісу. Аналогічна мережа фірмових магазинів впродовж багатьох років функціонує у Польщі, тому компанія «Снєжка-Україна» планує і надалі розвивати цей напрям у своїй діяльності для максимальної зручності українських споживачів.